Tijd van bezinning, tijd voor MEMBR

Vandaag mijn 38ste verjaardag, mooie dag om aan te kondigen dat ik als zelfstandige start onder de noemer MEMBR! MEMBR staat voor Mayke EMployer BRanding , maar MEMBR staat ook voor een lid, bondgenoot, supporter. Dat wil je als organisatie graag bereiken, betrokken en enthousiaste medewerkers, die als ambassadeur voor je organisatie werken. Employer Branding helpt daarbij en MEMBR gaat voor meer MEMBR’s!

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij QING gewerkt. Binnen QING heb ik de kans gekregen mezelf te ontwikkelen en de vrijheid werkzaamheden op te pakken. QING is binnen een aantal jaar enorm gegroeid als organisatie en in omvang. Daar ben ik onwijs trots op en dankbaar dat ik daar aan bijgedragen heb.Maar het is nu tijd om andere mooie en innovatieve organisaties te helpen bij het vinden, binden en boeien van de juiste talenten aan hun bedrijf. Andere branches, nieuwe uitdagingen, ik heb er zin in!

Dus… zijn jullie binnen de organisatie bezig met Employer Branding, maar komen jullie er niet aan toe om hier mee aan de slag te gaan? Durven jullie als organisatie het op een andere manier aan te pakken? Kijk op mijn website en ik kom graag kennismaken.

Tot ziens Mayke!


Fotografie : Foto van Sanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *